• Előrefizetés esetén 5 % engedmény

  • Díjmentes visszaküldés

Fizetési módok a Gartenstuhl-Kissen.de-nél

A következő fizetési módok közül választhat

Paypal, Számlára vásárlás, Terhelőlevél, Hitelkártya és Előrefizetés átutalással fizetési módokat kínálunk. Válassza ki az Önnek megfelelőt.

Előrefizetés átutalással : 5 % engedmény a teljes rendelésre

Ha rendelését előrefizetéssel egyenlíti ki, a rendelés végösszege 5 %-kal csökken. Az engedmény a rendelési folyamat végént automatikusan levonásra kerül a fizetési mód kiválasztásakor. Előrefizetés esetén az átutaláskor kérjük mindig adja meg a rendelési számot és a nevét, hogy a fizetést gyorsan hozzárendelhessük a rendeléshez. A megrendelt árut az átutalás beérkezése után küldjük el. Ennél a fizetési módnál nem merül fel további költség.
Kérjük rendelése végösszegét utalja át a bankszámlánkra:
Bankszámlánk
Számlatulajdonos: HVI Gesellschaft für Handel und Verwaltung mbH und Co. KG
Számlaszám: 3418033700
BLZ: 41262501
Bank: Volksbank Ahlen-Sassenberg-Warendorf
SWIFT: BIC/SWIFT GENODEM1AHL
IBAN: DE 3841 2625 0134 1803 3700

Paypal

Gyors, egyszerű és biztonságos fizetés. Ha van PayPal számlája, választhatja ezt a fizetési módot. Ehhez nincs szükség semmilyen bankinformációra, hanem közvetlenül a PayPal-nál jelentkezhet be az adataival. A fizetés beérkezése után elküldjük a megrendelt árut.

Vásárlás számlára

Fizessen egész egyszerüen és kényelmesen számlára, és a számlaértéket csak az áru kézhezvétele után utalja át. Ezt a fizetési módot a Paypal-lal együttműködve kínáljuk fel. Miután ezt a fizetési módot választja, a PayPal tájékoztatja Önt és intézi a számlára történő vásárlást, akkor is, ha nincs PayPal számlája, és nem PayPal tag.
Az átutaláshoz szükséges adatokat megtalálja a rendelési folyamat lezárása után automatikusan elküldésre kerülő rendelésvisszagazoló e-mailben. A rendelés-visszaigazoló e-mailben találja meg azt is, hogy mit kell a közlemény rovatba beírni. A rendelése közvetlenül a rendelési folyamat után átadásra kerül a szállítási részlegnek. Ennél a fizetési módnál nem merül fel további költség.
Kivétel: Ha a számlázási cím eltér a szállítási címtől (pl. ajándékküldemény), akkor ez a fizetési mód sajnos nem választható.

Hitelkártya

Ez a fizetési folyamat is kényelmesen és biztonságosan kerül végrehajtásra a PayPal megbízásából. MasterCard és Visa kártyákat használhatóak.

EC terhelőlevél

Ez a fizetési folyamat is a PayPal megbízásából kerül biztonságosan végrehajtásra