• Előrefizetés esetén 5 % engedmény

  • Díjmentes visszaküldés

Bestellen Sie jetzt Ihre Auflagen und Kissen nach Maß – individuell für Ihre Gartenmöbel!

Wir stellen Ihre neuen Kissen ganz nach Ihren Bedürfnissen her – falls gewünscht in Sondermaßen, speziell für Ihre Outdoor Möbel. Egal ob Hochlehnerauflage, Loungekissen oder andere Kissen und Auflagen: Bei uns erhalten Sie Kissen für Ihre Gartenmöbel, die ganz speziell nach Ihren Wünschen und Bedürfnissen hergestellt werden.

…weiterlesen

Szűrő

Kültéri bútor kárpitjaink és párnáink Öko-Tex 100 minősítésüek – az Ön egészségéért és a környezet védelméért. Nézze meg a termékismertetőinket! Kiváló minőségű megmunkálás, és könnyű kezelés biztosítja a kertibútorpárnái hosszú élettartamát – ez jellemzi minden termékünket!

Egyszerre kényelmes és szemet gyönyörködtető: magastámlás párnák

A nálunk kapható acamp magastámlás székek közül választott, vagy már megvan ez a közkedvelt kerti bútora ? Bárhogy is van, nálunk megtalálja a hozzávaló párnát.

A magastámlás kerti székek azért terjedtek el széles körben, mert – mint a nevük is mutatja - különösen magas háttámlával rendelkeznek és ezáltal igen kényelmesek lehetnek. A háttámla dölésszöge sok esetben állítható. Viszont egy hozzávaló párna is kell, hogy a szék valóban kényelmes legyen.

A magastámlás kerti székei megfelelő kényelmét egy többé-kevésbé vastag párnával érheti el.

Az, hogy a magastámlás párna milyen vastag legyen, az egyéni izlésétől, és megitéléstől függ, de igazodnia kell a kerti szék anyagához is.

Ez utóbbi magától érthetődően érnyényes az alacsonytámlás párnák.estében is.

Kertibútor párnáink különböző anyagai és mintái

A minta választása az Ön személyes izlésétől és stílusától függ. Kerti bútoraihoz modern és klasszikus párnákat egyaránt talál nálunk. A színek és minták hatalmas választékában mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. Pihe-puha díszpárnák, párnák szegéllyel, ülőpárnák – steppelve, szögletesek, lekerekítettek – kezdjen csak el keresgélni!

A kerti bútoraihoz mindenféle szabvány méretben talál különböző anyagokból és különféle kivitelben párnákat.

A kültéri bútorokhoz különböző szövetekből mint pl. pamutból, poliészterből, poliakrilból és ezek keverékeikeiből kínálunk párnákat.

Vegye figyelembe, hogy a különböző anyagoknak eltérő a tartóssága és a szükséges kezelése.

Az Ön új kertibútor párnájának kezelése

Minden párnánk illetve azok huzata mosható. Legyen figyelemmel a párnák termékleírásában lévő kezelési tájékoztatókra!

Általánosságban azt ajánljuk, hogy a kertibútor-párnákat télen száraz helyen tartsa, mert azok esetenként nagyon érzékenyek a nedvességre. A helytakarékos tároláshoz szívesen ajánljuk a táskát kertibútor-párnákhoz , ami a nedvesség, por és kosz ellen nyújt védelmet..

Hívjon minket a +49 2581 63 60 20 számon (ügyfélszolgálat német vagy angol nyelven) vagy írjon nekünk a service@gartenstuhl-kissen.de címre! Szívesen vesszük kérdéseiket és javaslataikat.