• Előrefizetés esetén 5 % engedmény

  • Díjmentes visszaküldés

Ülőpárnák mérték után tanácsadó


Az Ön egyedi kertibútor - és loungepárnájátpontosan az Ön előírásai szerint készítjük el kimondottan az Ön kényelmes kertibútorához. Minden párna, akár loungepárna akár ülőpárna különböző kiváló minőségű szövetből kaphatóak - melyek szebbnél szebb mintákkal és színekben választhatóak - így egy nagyon széles kínálatból rendelhet egyedi mérték után készülő párnát.

Ülőpárna egyenesen Önnek készítve


A mérték után készülő kertibútor párnáink a lebgmagasabb minőségi előírások és állandó ellenőrzés mellett készülnek Önnek. Minden szövetünk Ökotex minősítésű és a legmagasabb színvonalat képviselik. Természetesen kínálunk sok vízlepergető szövetminőséget különböző színekben és kivitelekben.

Válasszon ki egy szép szövetet


Önnek nem kell mást tennie, mint egy szép szövetet kiválasztani a gazdag kínálatból és megmérni a bútorát. Szeretné a bútorát kinthagyni, akár esőben is ? Akkor valamelyik vízlepergető szövetünk ajánlott az Ön kertibútorához. Habár a többi szövetünk is tartós és strapabíró. A kültéri bútorokhoz való párnáink a megfelelnek a magas minőségi előírásanknak.

Mérték utáni gyártás az Ön kívánsága szerint


A mérték utáni gyártásnál a következő paramétereket határozhatja meg : párnamagasság, párnavastagság, párnahossz, párnaszélesség, minőség, mintázat, különböző szegélyek és hogy szertne-e húzózárat. Ezen előírások szerint, saját gyártásban a különösen magas minőségi előírások mellet készítjük el az Ön szép párnáját, hogy sokáig legyen öröme a párnájában.

Párna mérték után tervező


A jól tervezővel egyszerüen megadhatja az összes méretet, színt, tipust, valamint különleges tuljdonságokat, mint húzózár. Több különböző szegélyből kiválaszthatja az Önnek tetszőt. Akár paszpolos, akár szegélyes, minden gondosan, pontosan az Ön kívánsága szerint készül saját gyártásban.

Védőhuzat kertibútorra


Kínálatunkból válassza ki a kertibútorához, kerti grilljéhez, lounge-garnitúrájához stb. való védőhuzatot. Nem csak párnákat készítünk mérték után a napozóágyaihoz, lounge-bútoraihoz és padjaihoz, hanem kimondottan az Ön kerti bútoraihoz készített védőhuzatot is kaphat nálunk, amelyik a széltől és az időjárás egyéb viszontagságaitól megóvja őket, hogy sokáig örömet szerzhessenek Önnek.

Hogy mérjem meg ?

  1. Vegyen mértéket egy mérőszalag segítségével a háttámla magasságáról, az ülőrész szélességéről és mélységéről.
  2. Határozza meg, hogy egy egyszerű vagy egy különleges szegélyt részesít-e előnyben.
  3. Válassza ki az anyagot, például pamut vagy poliészter kevert.
  4. Válasszon egy szép szövetet a kínálatunkból.