• Előrefizetés esetén 5 % engedmény

  • Díjmentes visszaküldés

Beo-párnák gyártása Magyarországon

A szép és kiváló minőségű Beo kertibútorpárnákat Önnek a nagymultú magyar üzemünken készítjük speciálisan Önnek.

Hajszálpontosan illeszkedő ketiszékpárnák

Akár magastámlás párna,, lounge-párna vagy más Beo kertiszékpárna, hajszálpontosan és nagy odafigyeléssel készítjük el párnáinkat az Ön szép kertibútorához.
Természetesen méretre készült védőhuzatot is talál nálunk a kertibútorához, hogya csodás kertibútorai tökéletesen védve legyenek a széltő és esőtől, ezáltal sok-sok éviig örömet szerezzenek Önnek.

Hatalmas párnaválaszték kertibútorhoz

A legkülönbözőbb anyagok és szinek óriási választéka, valamint a legmagasabb igényesség a minőséget illetően, minden igényt kielégítenek. A vállalkozásunk természetesen ISO 9001 minősítésű, és környezet-tudatosan gazdálkodunk.
Középvállalatunk előtérbe helyezi a minőséget és biztonságot, etikai és morális alapértékeket, környezetkímélő és a fogyasztóhoz közeli gyártást.

Nagymultú manifaktúra

IMagasan képzett munkatársaink egy nagymultú magyar műhelyben a legmodernebb technikával és sokéves tapasztalattal, szeretetteljes kézimunkával a legmagasabb színvonalon készítenek el minden egyes kertiszékpárnát. A szakszerű és megbízható memunkálás gondoskodik a nagy biztonságról és termékminőségről, hogy sokáig örülhessen a Beo-párnájának.

Élvezze kerti bútorát

Élvezze most kertjét vagy erkélyét a szép kézzel készült Beo-párnáinkkal.